Siirry sisältöön

Yhdistys

Kuukulkurit ry on vuonna 2006 perustettu monitaiteellinen rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää Auracoa ja taidejaos Artcoa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää yhteisöllistä ja monitaiteellista tanssiteatteri-, miimi- ja kulttuuritoimintaa. Yhdistys toimii vastapainona yhteiskuntamme jatkuvasti kiihtyvälle elämänmuodolle ja tarjoaa mahdollisuuksia rauhallisiin ja kiireettömiin hetkiin taiteen tekemisen ja kokemisen parissa.

Kuukulkurit ry:n perustajajäsenet ovat koreografi Päivi Aura, kuvataiteilija Keanne van de Kreeke sekä Kati Lehtola (os. Aura) ja Otto Aura.

Toiminta

Kuukulkurit ry järjestää eri taidealojen työpajoja, taidenäyttelyitä sekä kirja- ja lehtiprojekteja esityksiin liittyen tai omina projekteinaan. Yhdistys järjestää myös kulttuuri-, tiedotus-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksia joko yksin tai yhdessä muiden kulttuuri-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa. Kuukulkurit ry on kokenut toimija julkisella sektorilla etenkin lapsi- ja vanhustyön parissa. Se toimii niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Kuukulkurit ry:n yhtenä tavoitteena on lisätä Tanssiteatteri Auracon ja taidejaos Artcon välistä yhteistyötä monitaiteellisilla ja osallistavilla projekteilla, tapahtumilla ja tempauksilla.

Hallitus

Hallitus vuonna 2024:

Yhdistyksen säännöt