Siirry sisältöön

HELMIME: Miimikurssit

HELMIME-miimikursseja opettaa Auracon Kati Lehtolan lisäksi vierailevia opettajia.

Promokuva

Nykymiimin kurssi

Tomas Kasprzykin nykymiimin kurssi on suunnattu sekä alkeis- ja keskitason miimikoille että näyttelijöille. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat uteliaita ja kiinnostuneita nykymiimistä ja haluavat oppia tai parantaa miimitekniikkaansa.

Kurssilla harjoittelemme miimin perus- ja edistyneempiä tekniikoita, joita on helppo oppia ja käsitellä. Lisäksi tutustumme miimin eri tyyleihin. Miimin lisäksi kurssilla keskitymme kysymykseen siitä, mikä on näyttelemisen ja improvisaation ydin. Tutkimme lavaläsnäoloa, tilankäyttöä sekä pari- ja ryhmätyöskentelyä lavalla.

Opetuskieli on englanti.

Aika: 19.–20.10.2019 klo 10.30–16.00
Paikka: TribalTanssiKeskus, Vanha Talvitie 19 A, 5. krs, 00580 Helsinki
Early bird -hinta, kun ilmoittautuminen ja maksu 19.9. mennessä: 100 €
Hinta 20.9. alkaen: 110 €
Ilmoittautuminen: Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostitse kati@auraco.fi.

Mikäli osallistuja peruu kurssiosallistumisensa 17.10. jälkeen, maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli järjestäjä joutuu perumaan kurssin, maksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Opettajasta

Tomas Kasprzyk (MA) on miimikko, opettaja ja rumpali. Hän aloitti miimin opiskelun ja esiintymisen jo viisivuotiaana isänsä Miro Kasprzykin opissa. Myöhemmin myös tsekkilänen miimikko Michal Hecht oli hänen opettajansa. Tomas opiskeli miimiä Prahan The Academy of Performing Artsissa (HAMU) miimin koulutusohjelmassa, jossa hän suoritti maisterin tutkinnon Radim Vizvaryn ohjauksessa, ja jossa hän oli myös Lionel Menardin, Greg Goldstonen, James Donlonin, Anke Gerberin, Steve Wassonin ja Corinne Soumin kursseilla. Hän on myös esiintynyt yhdessä legendaarisen miimikon Milan Sladekin kanssa. Nykyään Tomas keskittyy eritoten miimin, näyttelemisen ja improvisaation opettamiseen sekä aloittelijoille että esittävien taiteiden ammattilaisille.

Menneet kurssit

14.–15.4.2018 Miimikurssi 2, Studio Attitude KS, Helsinki
20.–21.1.2018 Miimikurssi 1, Studio Attitude KS, Helsinki
25.–26.11.2017 Miimikurssi 1, Studio Attitude KS, Helsinki