Auracon uutiskirje

Small size -päivät 2017

Taide ei katso ikää - uteliaisuus ratkaisee

Kolme päivää esityksiä, työpajoja ja taidetta 0-6-vuotiaille lapsille. Jokavuotiset Small size -päivät tuovat lapset perheineen, hoitajineen ja huoltajineen yhteen taiteen pariin. Small size -päivät muistuttavat meitä siitä, että lapsen oikeus taiteeseen ja kulttuuriin koskee myös kaikkein pienimpiä.

Tämän kansainvälisen tapahtuman alullepanijana on Small size Network ja tapahtumat ovat myös osa Small size, Performing Arts for Early Years -hanketta.

Auracon ohjelmassa on Tuntu-tanssityöpaja 0-6-vuotiaille näkövammaisille lapsille perheineen.

Tuntu näkövammaisille lapsille

Miten tanssi kuuluu, miltä tanssi tuntuu? Askeleet ja rytmit, ilmavirrat, kosketus, hengitys, vaatteiden kahina ja lattian suhina – mitä kaikkea pitääkään sisällään tilan kehollinen kokeminen ilman näköaistimuksen dominoivuutta!

Työpajassa sukelletaan Tanssiteatteri Auracon taiteilijoiden kanssa tulevan Tuntu-tanssiteoksen aisti- ja kokemusmaailmaan. Tuntu on osa EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Small Size, Performing Arts for Early Years -hanketta.

Auraco 10 vuotta

Auraco juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Jaamme sosiaalisessa mediassa kuvamuistoja vuosien varrelta hashtagillä #auraco10. Ensimmäiset kuvat on jo julkaistu, käy katsomassa Facebookissa tai Instagramissa!   

Tulossa

Tuntu-tanssityöpaja

Small size -päivät 2017

29.1.2017 klo 14:00
Annantalon taidekeskus, Helsinki

Ilmoittaudu etukäteen

Kuva: Tuuli Vuorinen-Oras


Lisätietoja

Auraco

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube