Auracon uutiskirje syyskuu 2019

Tuntu Sloveniaan

Tuntu on osana Zlata paličica -festivaalia Ljubljanassa, Sloveniassa lokakuun alussa.

Tuntu on 0-6-vuotiaille näkövammaisille lapsille suunnattu tanssiesitys, jonka ensiesitys oli 12.11.2017 Annantalon taidekeskuksessa Helsingissä. Ensiesityksen jälkeen Tuntua on esitetty erilaisille yleisöille kymmeniä kertoja useissa eri maissa.

Saammeko esitellä: HELMIME-miimitapahtumat!

Miimi on uutta nousukauttaan elävä sanaton, monipuolinen taidemuoto, jossa esiintyjät luovat tarinoita ja asioita, tavaroita ja tunnelmia liikkeiden ja eleiden kautta. Illuusiot syntyvät tarkasti harjoiteltujen liikkeiden ja liikkumattomuuden kautta. Tässä sanojen ja tavaroiden täyttämässä maailmassa miimi luottaa mielikuvituksen voimaan – niin esiintyjien kuin katsojienkin.

HELMIME-tapahtumat tuovat miimiä tutummaksi suomalaiselle yleisölle ja tarjoavat oppimismahdollisuuksia niin vasta-alkajille kuin esimerkiksi esittävien taiteiden ammattilaisillekin. HELMIME näyttää miimin monipuolisuutta, eri tyylejä ja tekniikoita sekä rikkoo stereotypioita. HELMIME on Auracon järjestämien miimitapahtumien yhteisnimi.

HELMIME: Miimikurssi

Vierailevan opettajan Tomas Kasprzykin nykymiimin kurssi on suunnattu sekä alkeis- ja keskitason miimikoille että näyttelijöille. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat uteliaita ja kiinnostuneita nykymiimistä ja haluavat oppia tai parantaa miimitekniikkaansa. Kurssi pidetään 19.–20.10.2019, katso tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumistiedot nettisivuiltamme!   

Tulossa

Missä olet, Köpelösti?

Päiväkotikiertueella Helsingissä!

Tuntu

Esitykset Zlata paličica -festivaalilla Ljubljanassa, Sloveniassa

5.10.2019 klo 17.00, Ljubljana Puppet Theatre, Grand Stage

6.10.2019 klo 11.00, Ljubljana Puppet Theatre, Grand Stage

HELMIME-miimikurssi

19.-20.10.2019 klo 10.30–16.00, TribalTanssiKeskuksen sali, Vanha Talvitie 19 A 5, 00580 Helsinki

 

Kuvat:
Tuntu: Anita Murphy
I Can Deny Everything: Agnieszka Sikora


Lisätietoja

Auraco

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube