Auracon marraskuun uutiskirje

Joulukuussa saa nauttia taiteesta turvallisesti koko perheen voimin - osta liput Miksi Mix -esityksiin nyt!

Vaikka elämme poikkeusaikoja, taiteesta voi silti nauttia turvallisesti vaikka koko perheen voimin. Esittävän taiteen toimijat ympäri Suomen ovat toimineet esimerkillisesti koronapandemian aikanakin esitystoiminnan jatkamiseksi ja nyt me liitymme samaan joukkoon!

Uusin teoksemme Miksi Mix saa ensi-iltansa Annantalon Juhlasalissa tasan kahden viikon päästä. Mikäli mielit varmistaa paikkasi katsomosta, nyt on aika toimia! Liput myydän Ticketmasterissa ja paikkoja on myynnissä vain hyvin rajoitetusti.

Miksi Mix vie kaikki lapset ja lapsenmieliset leikkisälle ja riemastuttavalle tutkimusmatkalle, jossa on lupa ihmetellä liikekielen erilaisia ilmiöitä. Lue lisää esityksestä nettisivuiltamme!

Onko esitykseen turvallista osallistua?

Kyllä on. Me Auracossa teemme kaikkemme yhteistyössä Annantalon kanssa estääksemme koronaviruksen leviämisen ja taataksemme sinulle ja perheellesi turvallisen esityskokemuksen. Huomioimme kaikissa esityksissä asiakasturvallisuuden huolehtimalla hygieniasta tehostetusti ja rajaamalla tapahtumien osallistujamäärää turvavälien toteuttamiseksi. Suosittelemme myös, että yli 15-vuotiaat käyttävät esityksissämme kasvomaskia.

Lue lisää turvallisuusohjeista.

Työskentelyssämme noudatamme esittävien taiteiden yhteisiä koronaohjeistuksia.

Miksi Mix on osa EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Mapping – a Map on the Aesthetics of Performing Arts for Early Years -hanketta.

Auraco tuottaa teoksen yhteistyössä Annantalon ja Pragma Helsingin kanssa.   

Esitykset

1.12. klo 18.00
4.12. klo 18.00
5.12. klo 12.00 ja 14.00

Annantalo, Juhlasali
Annankatu 30, 00100 Helsinki

Liput Ticketmasterista:
10,00 €
 

Miksi Mix -kuva: Kuvitus © Keanne Van de Kreeke / Valokuva Laura Karlin

Kuvat harjoituksista: Minna Hatinen


Lisätietoja

Auraco

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube