Auracon marraskuun uutiskirje

Herra Kookaburra ja Kukkaroo Kiinassa

Herra Kookaburra ja Kukkaroo on osana Guangdong Dance Festivalia Kiinassa Guangzhoussa. Festivaali on yksi Kiinan merkittävimmistä nykytanssin festivaaleista. Esityksiä on yhteensä viisi.

Residenssi Hongkongissa

Kiinan esitysten jälkeen Päivi Aura ja Kati Lehtola jäävät Hongkongiin reiluksi kahdeksi viikoksi residenssiin City Contemporary Dance Companyyn (CCDC). Residenssin aikana Aura ja Lehtola työstävät kahden paikallisen tanssijan ja muusikon kanssa tanssiteosta alle 3-vuotiaille lapsille. Teoksen work in progress -näytännöt pidetään residenssin päätteksi, jonka jälkeen työ jatkuu etätyönä ja myöhemmin hongkongilaisten vastavierailulla Helsinkiin. Teos tulee olemaan CCDC:n ensimmäinen pienille lapsille suunnattu tanssiteos.

Small Size Days 2017

Small Size Days 2017 -viikonloppua vietetään 27.-29.1.2017. Viikonlopun aikana lapsille suunnattuja esityksiä, työpajoja ja muuta ohjelmaa on ympäri maailmaa, myös Helsingissä.   

Seuraavat esitykset

Herra Kookaburra ja Kukkaroo

11.11.2016 klo 19, Guangdong Song & Dance Theatre, Guangzhou, Kiina

12.11.2016 klo 11 ja 15, Guangdong Song & Dance Theatre, Guangzhou, Kiina

13.11.2016 klo 11 ja 15, Guangdong Song & Dance Theatre, Guangzhou, Kiina

Esitys on osa EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Small Size, Performing Arts for Early Years ‑hanketta. Auracoa tukevat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Taiteen edistämiskeskus.

Herra Kookaburra ja Kukkaroo -kuvat: Miia Kota

Me-Me-kuva: Alexandra Jitariuc


Lisätietoa

Auraco

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube