Auracon uutiskirje kesäkuu 2019

Tanssin tilastot 2018 julkaistu

Tanssin tiedotuskeskuksen keräämät ja julkaisemat tanssin tilastot vuodelta 2018 on julkaistu. Vapaiden tanssiryhmien ja freelancerina toimivien koreografien esityskerrat kasvoivat vuonna 2018. Niin myös meidän: vuosi 2018 oli meille ennätyksellinen yhteensä 74:llä esityskerralla. Ulkomaan esityskertoja kertyi 48, mikä nosti Auracon selkeälle ykköspaikalle ulkomaan esitysten tilastossa.

Viime vuoden toiminnot toteutettiin aivan resurssiemme äärirajoilla, minkä takia olemme kuluvan vuoden kevään joutuneet vetämään henkeä ja keräämään energiaa taas tulevaa varten.

Uusi EU-projekti Mapping

Olemme mukana uudessa Luova Eurooppa -ohjelman tukemassa laajassa yhteistyöhankkeessa Mapping - A Map on the Aesthetics of Performing Arts for Early Years.

Hanke käynnistyi 1.12.2018 ja päättyy 30.6.2023. Hankkeen partnerit, 18 teatteri- ja taidealanorganisaatiota 17 Euroopan maasta, tuottavat yhdessä taiteellisen tutkimisen keinoin käsikirjan 0–6-vuotiaille lapsille suunnattujen esittävien taiteiden keskeisistä kysymyksistä. Partnerit työskentelevät neljässä työryhmässä, joilla kullakin on oma teemansa: sana, liike, ääni tai kuva. Auraco on liike-työryhmän vastuullinen koordinaattori. Neljä kansainvälistä yliopistotutkijaa seuraa ja ohjaa ryhmien taiteellista tutkimisprosessia.

Aurinkoista kesää kaikille!   

Tulossa

Missä olet, Köpelösti?

Mestarisalapoliisietsivä Köpelösti vierailee Helsingin päiväkodeissa kahden viikon ajan syyskuussa.

Miimikursseja

Syksyn miimikurssien aikatauluista tiedotamme myöhemmin.

 

Kuvat: Kati Lehtola, Mihnea Ratte, Miia Kota, Jacky Fung


Lisätietoja

Auraco

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube