Auracon elokuun uutiskirje

Entistäkin ajankohtaisempi Miksi Mix saa ensiesityksensä lauantaina 21.8. Annantalossa - nyt on aika hankkia liput!

Lasten kehollisen ilmaisun ja liikekielen tulkinnan kaventumista emojien ja älylaitteiden aikakaudella pohtiva Miksi Mix saa ensiesityksensä Annantalon taidekeskuksessa lauantaina 21.8.2021 klo 12.00. Luvassa on geometrinen, hykerryttävä, värikäs ja osin vakavakin sekoitus nykytanssia, miimiä ja musiikkia.

Sana ”miksi” on lapselle avain tietämiseen ja ymmärtämiseen. ”Mix” on sekoitus. Miksi Mix on teos, joka heittää katsojalle avoimia kysymyksiä kehonkielen ja liikkeen merkityksistä ja tulkinnoista.Teoksen visuaalisuus ammentaa inspiraatiota Bauhaus-tyylistä, jolle tyypillistä ovat geometriset muodot ja epäsymmetrinen sommittelu.

Kolmen live-esityksen lisäksi teoksesta nähdään myös livestriimi tiistaina 24.8. klo 18.00, jonka ohjaa suomalaisten tanssielokuvien pioneeri Thomas Freundlich Lumikinos Productionista. Striimi toteutetaan monikameratuotantona, joka takaa katsojalle koskettavan elämyksen myös ruudun toiselle puolen. Tallenne striimistä on katsottavissa Tiketti Stream -palvelussa 31.8.2021 saakka.

Kaikissa esityksissä noudatetaan hallituksen ja viranomaisten määräyksiä ja suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Jokaiseen live-esitykseen myydään vain hyvin rajallinen määrä lippuja (20 kpl / esitys), jotta voimme varmistua turvavälien säilymisestä esityksen aikana. Tarkempiin terveysturvallisuutta koskeviin ohjeisiin voit tutustua Annantalon sivuilla.

Tervetuloa nauttimaan taiteesta lasten ehdoilla!

Miksi Mix on osa EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Mapping – a Map on the Aesthetics of Performing Arts for Early Years -hanketta.

Auraco tuottaa teoksen yhteistyössä Annantalon ja Pragma Helsingin kanssa.   

Esitykset

21.8. klo 12.00 ensiesitys
21.8. klo 14.00
24.8. klo 18.00 livestriimi
25.8. klo 18.00

Kesto: noin 35 min
Ikäsuositus: 4+ vuotta

Annantalo, Juhlasali
Annankatu 30, 00100 Helsinki

Lisätietoja saapumisesta Annantaloon ja tilojen saavutettavuudesta löydät täältä.

Liput Tiketistä
11,50 €

Liput myös ovelta tuntia ennen esitystä, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Huomioithan, että hyväksymme vain korttimaksun. Lipunmyynti livestriimiin loppuu verkossa 31.8. klo 22:00.

Valokuvat: Minna Hatinen


Lisätietoja

Auraco

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube