Siirry sisältöön
Matka 1:100 Herra Kookaburra ja Kukkaroo Me-Me Tasavallan Tanssitarinateatteri Petit Câlin Kuin vene aalloilla

Ajankohtaista

Miimikurssi

Kaksipäiväinen miimikurssi kaikentasoisille osallistujille Helsingissä 20.–21.1.

Tulossa

Tuntu-tanssityöpaja

Small Size -päivien logo
Tanssityöpaja 2–6-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen Annantalon juhlasalissa la 27.1. klo 13–14 osana kansainvälistä Small Size Days ‑tapahtumaa.

Ilmoittautuminen Annantalon tapahtumasivulla.

Tuntu

Esitykset Baboró Wide Eyes Festivalilla Galwayssa, Irlannissa:
2.2. klo 11.00 O’Donoghue Centre, NUI Galway
2.2. klo 12.15 O’Donoghue Centre, NUI Galway
2.2. klo 15.00 O’Donoghue Centre, NUI Galway

Auracon 10-vuotismuistoja

  Uutiset

  Auraco juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Jaamme sosiaalisessa mediassa kuvamuistoja vuosien varrelta hashtagillä #auraco10. Ensimmäiset kuvat on jo julkaistu, käy katsomassa Facebookissa tai Instagramissa!

  Päivi Aura luennoi Young ID Zug -festivaalilla aiheesta ”Nonverbal behaviour and children under 6 years”. Luento on 10.9.2016 klo 11 Siebachsaalissa, Zugissa, Sveitsissä.

  Projektimanagerimme Amigo Yeung osallistuu paneelikeskusteluun aiheesta ”Art for Kids” EARS on Helsinki -tapahtumassa 26.8.2016 klo 13.30–14.30 Maria Startupissa, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki.

  Paneelin aiheesta tarkemmin: Itä-Aasiassa keskitytään koulutukseen ja sijoitetaan lasten kehitykseen – myös lapsille suunnattuihin esittäviin taiteisiin. Mikä toimii, mikä ei, ja mitä mahdollisuuksia on ulkomaisilla tuotannoilla?

  Päivi Aura osallistuu ASSITEJ Korea Winter Festivalilla paneelikeskusteluun kansainvälisestä yhteistyöstä 8.1. klo 11–13. Paikkana on Multipurpose Hall (B2), Marronnier Park.

  Lisäksi Päivi pitää työpajan opettajille ja teatterialan ammattilaisille aiheesta ”liike hiljaisuudessa” 12.1. klo 16–18, paikkana myös Multipurpose Hall (B2), Marronnier Park.

  Tanssiteatteri Auraco osallistuu Performing Arts Market in Seoul -tapahtumaan Soulissa Etelä-Koreassa 5.–9.10. Auraco on mukana Diverse Arts Managementin ja Tanssin tiedotuskeskuksen näyttelyosastolla yhdessä muiden suomalaisten tanssiryhmien ja -taiteilijoiden kanssa. PAMSissa tavataan!

  Arkisto

  Lisää menneitä tapahtumia ja uutisia arkistossamme.