Siirry sisältöön
Matka 1:100 Herra Kookaburra ja Kukkaroo Me-Me Tasavallan Tanssitarinateatteri Petit Câlin Kuin vene aalloilla

Tulossa

Missä olet, Köpelösti?

Mestari­salapoliisi­etsivä­toimiston mestari­salapoliisi­etsivä Köpelösti ottaa vastaan hurjimmatkin toimeksiannot. Jopa aivan yksinkertainen tehtävä voi mestari­salapoliisi­etsivämme käsissä muuttua mitä omituisimmaksi seikkailuksi. Pienet arkipäiväiset kömmähdykset voivat viedä mestari­salapoliisi­etsivä Köpelöstin yllättäviin mielikuvituksellisiin maailmoihin – avaruuteen ja merten syvyyksiin.

Osana Bravo!-festivaalia Annantalolla Helsingissä 11.3., kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

Auracon 10-vuotismuistoja

  Uutiset

  Auraco juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Jaamme sosiaalisessa mediassa kuvamuistoja vuosien varrelta hashtagillä #auraco10. Ensimmäiset kuvat on jo julkaistu, käy katsomassa Facebookissa tai Instagramissa!

  Päivi Aura luennoi Young ID Zug -festivaalilla aiheesta ”Nonverbal behaviour and children under 6 years”. Luento on 10.9.2016 klo 11 Siebachsaalissa, Zugissa, Sveitsissä.

  Projektimanagerimme Amigo Yeung osallistuu paneelikeskusteluun aiheesta ”Art for Kids” EARS on Helsinki -tapahtumassa 26.8.2016 klo 13.30–14.30 Maria Startupissa, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki.

  Paneelin aiheesta tarkemmin: Itä-Aasiassa keskitytään koulutukseen ja sijoitetaan lasten kehitykseen – myös lapsille suunnattuihin esittäviin taiteisiin. Mikä toimii, mikä ei, ja mitä mahdollisuuksia on ulkomaisilla tuotannoilla?

  Päivi Aura osallistuu ASSITEJ Korea Winter Festivalilla paneelikeskusteluun kansainvälisestä yhteistyöstä 8.1. klo 11–13. Paikkana on Multipurpose Hall (B2), Marronnier Park.

  Lisäksi Päivi pitää työpajan opettajille ja teatterialan ammattilaisille aiheesta ”liike hiljaisuudessa” 12.1. klo 16–18, paikkana myös Multipurpose Hall (B2), Marronnier Park.

  Tanssiteatteri Auraco osallistuu Performing Arts Market in Seoul -tapahtumaan Soulissa Etelä-Koreassa 5.–9.10. Auraco on mukana Diverse Arts Managementin ja Tanssin tiedotuskeskuksen näyttelyosastolla yhdessä muiden suomalaisten tanssiryhmien ja -taiteilijoiden kanssa. PAMSissa tavataan!

  Arkisto

  Lisää menneitä tapahtumia ja uutisia arkistossamme.